EduvierDe AngerAurum CollegeDe RedeBekiusschoolStedenschoolDe SteigerNautilus College SONautilus CollegeDe Optimist SODe Optimist SOFlevodrome
  


HOME   | LINKS | DOWNLOADS | CONTACT | ROUTE | DISCLAIMER
Disclaimer

Ondanks de zorg en aandacht die het Nautilus College aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of niet meer juist is. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. 

Het Nautilus College kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de website of voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Een bezoeker mag niets uit de teksten, grafische voorstellingen of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het Nautilus College.

Verwijzingen naar websites of andere informatiebronnen die niet door het Nautilus College worden onderhouden zijn slechts ter informatie van de bezoeker opgenomen. Het Nautilus College kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van deze websites of informatiebronnen, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en of diensten die daarop worden aangeboden.
Eduvier onderwijsgroep - KvK nummer 41023804.